13:12:29

Det kliar i fingrarna, jag vill skriva någonting men vad?
 
kan börja med att säga att dessa dagar har varit bra, spenderat mycket med min storasyster och varit hemma och degat mig. Ja, kan också säga att inom kort kommer jag få en ny mobil! de blir antagligen en iphone 5s.. jag vill ha guld men samtidigt vit. heh 
 får se vad de blir. 
 
Ja imorgon är de måndag, har tänkt att åka till stan och träffa saknade vänner. men först måste jag åka och leta efter present till pappa. han fyller år 1/1 och jag har ingen aning vad jag ska köpa till honom. 
 
iallafall så vet jag inte vad jag ska skriva mer haha hoppas ni haft en bra jul och ett bra jullov som förövrig är snart slut :((( 



2014/5sos

Fick höra att 5sos kommer komma till sverige 2014!!! 
om ni inte vet, så är det ett band som jag föll för på direkten och jag har lite små panik nu..
(får alltid de när sånt händer) jag är liksom en person som måste planera ALLT.
visst kan jag vara spontan ibland men de händer sällan. 
om inget är planerat spricker jag av panik och ångest. wow #fact about me.
MEEEN, så som sagt så kommer de komma så från och med nu ska jag bara spara pengar till det. 
ska försöka inte köpa något, slösar bara om jag verkligen VERKLIGEN behöver!! 
deras album kommer ut snart ahh aasdfghjklöä
 



lov lov lov lov

JULLOV! tiden då jag går i ide och gör absolut ingenting. Jag är så glad över att skolan är över men ack så är inte all plugg över.. en svenska grej måste lämnas in på söndag, tänkte börja på den imorgon och så har jag alla epoker (?) i historian som jag kommer antagligen (försöka) ägna halva lovet till att börja skriva någonting!! 
 
Så nu om ni kollar åt höger och kollar lite under "sök i bloggen" hittar ni ett blidspel som är mina bilder jag lagt ut på instagram så varje gång en ny bild läggs upp syns den där i hörnet, det är ett bild spel så de tar några sec tills nästa blid kommer. tyckte de passade in sådär fint. 
 
Nu ska jag forsätta läsa i min fina bok och ja sova tror jag haha. Ha det braa!! hoppas ni får ett bra jullov :* 



Leave me reckless off the map

 
 
Min dag kan ta sig i röven. Hatar mänsligheten. Jag vill gråta tills jag spricker, tills jag torkar ut.



Tusen strålande solar

Hej hej, sitter i skolan nu och hade precis lunch. Har nu en timmas rast sen så har jag bara engelska vilket kommer bli skönt för vi kollar bara på film. Läser lite på min bok jag valde till svenskan. Jag måste bli klar senast lördag då har jag söndagen på mig att skriva klart och skicka in uppgiften som var att man ska välja två karaktärer från boken och dom ska skriva ett brev till varandra. Önska mig lycka till... 
Juste, hade mitt vinterprat igår och de gick hyfsat bra, bara att jag pratade så snabbt och var så himla nervös.. Haha 






schoooool

hej! min helg var helt ok, spenderades mest med att jag pluggade. Fikade med syskonen i lördags och så.. ingen inressant helg! 
 
är i skolan nu och har en kort (en timme) rast. har ju inget språk så då får jag en timmes rast alla dagar utom tisdag och fredagar. klagar inte..!!
sista veckan nu!! sen kan jag änligen pusta ut med lite lov. fast jag måste ändå plugga under lovet.. historia av alla ämnen, döda mig någon. 
 
 



Inspiration



Källa: tumblr 



900 000.42

Jag är så trött och irriterad... Hade matteprov på kapitel 2,3 och 4!! I två timmar.. gissa om de gick bra eller dåligt? jo de gick sämst. Vill bara gråta så jävla mycket. Jag är nästan helt säker på att jag inte kommer klara av den här mattekursen... och jag vill inte gå i sommarskola!! 
en liten grej, alla jag frågade fick 30 000 som svar i ett av talen men lilla jag, jo jag fick det till 900 000.42!! 
 
 
  1. DET ÄR INTE ENS REALISTISKT OM MAN KOLLAR PÅ UPPGIFTEN
  2. HUR FÅR JAG DET TILL 900 000.42
  3. .42?!?!?!? VAR KOM DE ENS IFRÅN?!?!??!?! 
    jag är iallafall irriterad, så åkte och köpte ships och choklad så att jag kan tröst äta medans jag gråter.. Detta är en anledning till varför jag inte skrivit här, behövde plugga till provet och plus de har jag en massa andra prov och läxor jag måste bli klar till innan helgens slut. en vecka kvar sen lov!!!!! 
 
 
 



SNÖ!

Hej! Snön har äntligen kommit!! Det är så vitt och mysigt och fint ute! Fast de är jättekallt dock.. Jag slutade ett idag, vilket var skönt! Alla som åker "gula lantis bussar" fick sluta mycket tidigare för tydligen så skulle alla bussar bli inställda av våran fina storm som tydligen fick namnet Sven!! Hahah
Ja vad har jag gjort idag? Inget, har faktiskt seriöst inte gjort något. Kom hem och satt vid datorn och efter ett x antal timmar sitter jag fortfarande vid datorn eller aa ligger i min säng med datorn på knäna. Har bara lyssnat på musik. Jag ska kanske kolla på någon film? Kollade på perks of being a wallflower igår (för tusonde gången) otroligt bra film! Men jag tycker att boken är bättre. Haha nog om det.. Kram!! 
 
en mycket fin bild jag tog idag när jag satt i bussen
 
 



espresso house with the best friend

Hej! Jag vaknade några minuter innan min buss skulle åka imorse,så fick ta en senare buss och springa till skolan från busshållsplatsen.. kom i tid iallafall. en minut innan vi började! pro.!  Ja men jag har lyckats försova mig nu två dagar i rad! Jobbigt! Jaja, hade bara två lektioner idag, vilket var superskönt, var inte heller med i idrotten så enligt mig en lektion. haha 
efter skolan åkte jag hem och bytte om snabbt, och åkte iväg till Elviras skola! var med henne i hennes sista lektion, sen så åkte vi till stan och åt! vi skulle fika men båda var hungriga så vi satte oss i espresso house och beställde en riktigt god macka efter det köpte jag en muffin och en frapecino.. borde inte det för tillslut blev jag illamående men det är över nu så :) Ja roligt var det iallafall! behövde verkligen umgås med bestie, speciellt efter de dagar jag har haft.
 
 
Vi är så fina ja de är vi :) 


men ja nu ska jag försöka dra mig själv ner till min matta och mysa där med min dator och té. Ja jag sa matta, vet ni hur fluffigt skön den är eller?!?! haha Kram!! 
 
 



Pizza

Vilken morgon alltså... Jag brukar ha ett alarm 9.05 på måndagar så att jag förbereder mig till bussen men idag så såg jag antagligen fel och började sminka mig istället och seeeen när klockan var kvart i tio märkte jag att jag missade bussen.. Fick stressa mig till bussen och ta den första som var där. Kom två minuter sent inte värsta, men ändå så jobbigt.., väldigt irriterande också. Men lyckades till skolan. 
Känner på mig att den här veckan kommer bli så dålig. Jättemycket saker att göra, massa jag måste köpa.. Jaha får helt enkelt leva igenom den här veckan, månaden, året som är snart slut!!!! 
Åt iallafall pizza med Annellinn istället för den lunch vi fick i skolan. Skönt att ha en pizzeria nära en.