Yollibox

Snö. Jag vill ha snö. Kalla mig galen men jag längtar efter att gå ut och se snöflingorna flyga runt. Det är första december imorgon, och ännu ingen snö. varför är de så kallt? tycker inte de borde vara så kallt utan snö.
J a g v i l l h a s n ö. 

Igår köpte jag min första Yollibox och är helt kär.. så gott. måste prova på andra smaker men åh så gott alltså!!! 
(nu ska jag klaga på mig själv för att jag inte pluggar) 
 
 
 
 



utan serier funkar jag inte

Hej, kom hem för en stund sen. Riktigt onödig dag för mig ska jag säga, hade bara två lektioner.. min första lektion började 8.30 till 9.50 sen så började min sista lektion 13.30. så jag hade alltså ungefär 4h hålltimme!!! men åkte ner till stan och åt max, och så luffade jag runt i massa affärer. köpte tre mycket fina skrivhäften. små och fina som jag inte kommer använda i skolan då. vet inte riktigt vad jag ska använda dem till ännu. jaja slösade mina sista pengar från den här månadens studiebidrag på det. 
något som kanske inte är så kul för er men för mig är att jag bytte ut min miniräknare och fick en helt ny! min första som jag fick första dagen var trög och 8:knappen funkade inte, så tog tag i det och fick en ny istället! brabra. 
 
Jag har kollat klart på Teen Wolf, så nu måste jag vänta tills januari för ett nytt avsnitt!! jobbigt... måste hitta nya serier för utan serier funkar jag inte
 
 
 
 



#1DDay

Hej! Jag vet inte riktigt varför jag gör så här, jag låter det gå en vecka och seeen då efter en vecka dååååå upptaderar jag bloggen. smart smart!
meeen här sitter jag i svenskan ännu en gång, sitter jag som ett frågetecken.. vi har en ny MUNTLIG uppgift. vi ska typ göra som i radion, sommarprat i P1, tråkigt värre för att min lärare förstår inte att jag inte vågar prata inför klassen oavsätt om de andra sitter ryggen mot mig.... ugh! jaja.. 
 

 
jag kan väl berätta de roliga bitarna från förra veckan? :) 
 
I fredags så åkte jag med min syster till Ikea, vi åt middag och fikade senare så åkte vi till coop forum (syster skulle köpa något) och dääär skämde jag ut mig.. hahah 
ja sen så var de ju helgen, och I lördags satt jag och kollade på #1DDay åtta timmars live sändning med mina idoler tackar jag inte nej till alltså! jag somnade vid ungefär 5 på morgonen. Perfekt... (not so much) 
 
I söndag (igår alltså) åkte jag till min syster. åt middag hos henne, hembakad pizza <3 underbart gott!! 
 



Safe and Sound

 
Hej! Min måndag var rätt så ok för att vara måndag alltså. Psykologi provet gick sådär, jag fick 55% på klickfrågorna, men sen så ska han rätta allt de andra man skrev och let us pray att jag får minst ett E!!! allt jag vill ha... pappa var på väg hem vid tiden jag slutade så han fick plocka upp mig och idag slutar jag halv fem så hoppas han kan hämta mig igen för fan att jag pallar åka buss.. plus så vill jag till Willy:s för att jag vill ha NATURGODIS. 
Jag har svenska just nu.. håller på att skriva en novell och det går bajsdåligt för att:  
 
  • Mina ideer suger.
  • Jag hatar word. 
  • Jag är inte så begåvad. 
  • Jag kan faktiskt inte skriva bra.
  • Min storasyster fick talangen att skriva INTE JAG OCH THAT MAKES ME SO SAAAAAD. 
 
Kram! 
 
 
 



Babe

Heeej! Fick ett ryck att ändra min design och äntligen så har jag hittat en som jag verkligen gillar! Stilrent. 
Jag har precis gått ur duschen och jag ska väll upp och göra någon macka.. 
 Som några kanske vet så gillar jag masssssssor med youtubers och idag så bestämde jag mig att tweeta "MyNamesChai" OCH HAN SVARADE PÅ MIG!!!! TVÅ GÅNGER OCH HAN FAVORITERADE MIN TWEET OCH JAG TRODE JAG skulle få en hjärtattack!!! hahah åhh han är en sån babe alltså :')
 
 
 
 



study study study

k ä l l a: heheartit <3
 
Denna bild alltså.. beskriver mig ganska bra just nu! well det jag kommer göra den här söndagen är att plugga klart till mitt psykologi prov som är imorgon!!!! ugh :/ 



karma...?

senast jag bloggade var 5 dagar sen!!! oh I'm so so sorry... Har fatiskt haft fullt upp med att stressa om att jag inte kommer hinna med någonting ang. skolan och vänner och livet... det är jobbigt att jag måste säga nej till att umgås med mina saknade vänner för att jag har så mycket att göra. Jag har så många läxor och prov just nu och de går inte bra för mig ska jag säga er... 
men jag har mitt första psykologi prov nu på måndag och snaka om NERVÖS!!!! mitt första och det är jättestort och jag får bara inte faila på detta prov!!!!! så smart som jag är har jag inte börjat plugga så mycket, så helgen får spenderas på att lära in mig massa om psykologi wiiiiiiiii no. 
 
Ja ni nu så ska jag istället för att plugga (det är fredag) så ska jag börja kolla på GG säsong 3! goooodieeee! 
ps. mina grannar är irriterande för dom har hög musik på¨och gissa om jag kan höra den genom väggen?! kan detta vara karma?! hmmmm... .
 
 



GG

hej! Ingen produktiv mondag om jag själv får säga.. Jag vaknade faktiskt tidigt, runt tio. De ända jag gjort är kollat på gossip girl och bara legat i sängen. De jag borde göra är att äta frukost och plugga men de får vänta till senare!! 
vanlig tråkig söndag med massa GG och snaps med Dia ;) 



leker poet

Du frågar mig hur jag mår. Jag svarar ärligt. Du undrar varför jag mår så. Jag försöker komma på ett svar. Men får inte ut något svar. Det är svårt att förklara varför jag mår såhär när jag själv inte vet varför. // m.a
 
 
 
 
 



bye bye höstlovet!!

Lovet är slut. 
Det känns inte så bra. Att vara tillbaka och behöva lyssna på alla lektioner. Det här med att jag skulle plugga under lovet, de gick jättedåligt. Stängde bökerna lika snabbt som jag öppnade dom. Jag kommer behöva göra jättemycket hemma.. Blir lite smått irriterad på mig för att inte göra saker när jag har gott om tid! Istället bestämmer jag mig för att göra klart i sista minuten. 

 Lördagen var jättebra faktiskt. Roligt också! Ok inte för att jag gjorde så mycket satt mest med min andra brors kompisar och med min systers son och pratade. haha!! Gick faktiskt upp och "dansade" (gick runt i cirklar typ) för att jag blev tvingad typ tre gånger.... Skämmig värre. Men en rolig natt, hemresan var väl mindre rolig, de var så mycket dimma så vi fick åka långsamt för att ens kunna se vägen. kom hem vid halv fyra, somnade vid fyra!