förkylning?

hej! Har naturkunskap just nu och kunde inte vara minde intresserad. Inte min grej direkt men men en timmes lektion bara de klarar jag! Slutar efter den här lektionen eftersom att matten blev flyttad till morgonen istället, så efter de ska jag åka till mamma och vara där :) 
Känner mig konstig i kroppen, kraslig och trött. Någon förkykning som håller på att komma antar jag för har så ont i halsen. well well... Ha de bra! 
 
 



14.02.27

God Morgon! Har just nu naturkunskap och jag hittade min nk bok i dataskåpet... Jag har letat efter den i flera månader nu, och äntligen så är den uppfunnen inte för att jag är så glad över de haha. 
Vaknade runt åtta fixade mig och åkte iväg till skolan. Känns som att den här dagen kommer bli bra, och jag hoppas verkligen de. Behöver en dag som går bra.. Nu ska jag in på tumblr och låtsas plugga ;) 
 
(42) Tumblr
 
åh vill ha så många sminkbrushes... klsödf



Relax

Försökte skriva ett inlägg igår, men med tusen försök, massa tankar och magont blev de inget. 
Är väldigt stressad just nu och håller på att bli förkyld, är inte heller på bästa humör! Behövde bara ta det lungt. 
Men gjorde iallafall inget speciellt igår, åkte hem och kollade på massa avsnitt och försökte inte tänka på någonting. Ja och nu är de Onsdag, redan gått halva veckan, jag har klarat av halva veckan!! Haha (bilden från tumblr) 
 



14.02.24

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT. Jag har inte skrivit något på en hel vecka. Till mitt försvar så var de lov och använde datorn väldigt lite, (kollade bara på serier om jag använde datorn) Har varit med familjen och vänner, fikat kollat på massa serier, sovit hos storasyster och bara haft det bra. 
Men sen så tog det slut och det blev en ny måndag, vilket betyder skola, hade rätt så svårt att vakna imorse. vet inte riktigt hur jag ska upp ur sängen imorgon med tanke på att jag måste upp halv sju om jag vill hinna i tid till skolan... kokfdgf  vill inte vakna så tidigt!!! men men inget annat än att helt enkelt göra de, visst? 
Ja nu ska jag försöka blogga bättre än förra veckan iallafall!
 



morning

Vaknade vif åtta idag av att lillasyster kommer in i mitt rum, ville igentilgen sova till 12 eller senare men de blev tyvärr inte så.. har hunnit dricka massa té och fixat en ny musik lista till min tumblr så nu när man går in där så kommer fab musik spelas upp (ba klicka på tumblr så kmr ni in dit ;)). Måste säga att de är väldigt bra musik faktiskt fast de är bara två band med deras låtar men men de får funka nu iallafall haha! 
Jag har tänkt träna snart om en timme men har inte ätit frukost så vet inte om jag ska träna med en helt tom mage eller äta något, är inte direkt hungrig men kan få i mig någon frukt lr nåt. Får se hur jag gör! Kram! 
 



/sah bored/

Att ha de tråkigt leder alltid till att jag börjar ta massa bilder/gifs på mig själv... Alltid. 
Ni kan ta och följa mig på instagram: klicka hääääär 
Eller om ni liksom vill så kan ni följa min tumblr: då är de bara att klicka hääääääär
Ha de bra! :) 
 
sah bored. Like Jesus help me. 
 



gårdagen

Igår var de lördag om ni missade de liksom!  Spenderade morgonen hos mamma, sen så åkte jag vidare med storasyster hem till henne, hon kom med mycket fina nyheter som jag kan berätta om om några månader ( :D ) sov över hos henne. Båda fick någon konstig craving av mcdonalds så vid 12 på natten åkte vi dit och "fikade", så blev vi på flumhumör som alltid. Hade väldigt roligt vilket jag alltid har med henne, men ja idag så spenderade vi våran morgon med att slappa i soffan framför tv:n och nu är jag hemma. Vet inte riktigt vad jag ska göra, måste städa mitt rum men de kanske jag kan göra senare... haha kommer säkert sluta med att jag kollar på någon serie, juste några dagar kvar tills nya avsnitt av new girl kommer ut!! läängtaaar.. 
 
 



14/2/14

 
Hej! de blev en kort fredag i skolan var hemma runt tre, och nu har jag äntligen LOV!! Hoppas ni får det bra under lovet, jag ska vara med mina kompisar och bara ta de lungt :) Kram! 



historieförhör

Kom precis hem, åkte direkt till stan med Dia efter sista lektionen som var matte.
Träffade saknade vänner och gav Elvira hennes försenade present, så gick vi runt i olika affärer de vanliga. 
Det känns som fredag idag och jag är så redo man kan bli till lov!!! En dag till.. bara en dag! Kommer bli så skönt att kunna vakna runt 12, inte känna någon stress och bara vila ut. Jag ska plugga lite till mitt historieförhör jag har imorgon, hoppas de går bra har inte direkt börjat plugga fast jag fick läxan i tisdags men men, Kram!! 
 
 



throwback thusday

 
Hur gammal tror ni jag var i den bilden? runt 4 eller 5? Jag vet inte själv, vågar inte heller gissa helt vilt och fel haha! Ja, när jag hitta den här bilden blev jag lite tårögd. Jag och min älskade mamma.. Jag måste säga att jag älskar mina kläder, liksom blommig byxdress med knähöga strumpor och svara sandaler #hipstersenfödseln haha, så får man inte glömma mitt hår.. haha! (tidsinlaggt inlägg bc är antagligen i skolan och önskar att jag var hemma ist.) Kraaam!   
 
 
 
 



Visste du att té kom till Europa år 1610?

 
 
Med blandade känslor åkte jag till ica hittade oreo chokladen, äntligen.. så god! 
Hade bara två lektioner idag, känner mig lite småkraslig :( Kommer antagligen bli sjuk lagom till lovet som är nästa vecka.. Men får helt enkelt dricka massa té vilket jag gärna gör! Köpte chai té och påsarnas lilla bit som ligger på slutet av snörret (vad heter de?!) står de "visste du att" om té. roligt att läsa haha! 



/cover/

En sak få vet om mig är att jag brukar gilla covers av orginallåtar mer än den orginala låten. Det är något med covers och vissa får verkligen till de och lyckas göra låten bättre! Jag sitter jätteofta vid youtube i flera timmar och letar upp nya människor. Just nu har jag fallit för en kille med namnet Craig YoppHittade honom för någon vecka sen och han har favoritmarkerat en av mina tweets om hans sjukt fina röst! Lyssna bara.. så bra!! (tidsinlaggt inlägg) 
  



Nike free run

Jag har spanat in Nike free run skorna sjukt länge nu, först ville jag ha dom för att de var så fina men då tränade jag inte så de kändes onödigt men nu, ja nu är de inte lika onödigt för nu tränar jag ju plus så har jag just nu ett par fula helsvarta. Tycker att de blir mycket roligare att träna med fina starka färger! ;) vet inte om jag borde önska ett par till min födelsedag eller bara köpa de nu... men dom är så fiiiinaaa!! gjorde ett snabbt collage av bilder jag hittade på tumblr och we<3it!



Historia

 
Hej! Kom hem för en kvart sen, ätit lite mat. Min dag i skolan var för lång (de är den alltid) med tiderna 8.30 till 16.30, med historia som sista lektion och så klart så fick jag en läxa..!! Så trött.. Men jag är lite spidad av mig, varför vet jag inte? Kanske den lilla kopp kaffe jag drack idag? haha ingen aning borde vara helt slut nu men nej istället vill jag typ gå ut och springa. Jag får hålla mig en timme till, för tänkt åka till gymmet om ca en timme fast nu ska jag gå in på tumblr och hitta massa fina inspiration bilder! :) 
 



/flyga drake/

 
 
Hej! Skoldagen var väldigt kort med tanke på att jag bara hade två lektioner, svenska och psykologi! Vi lånade en ny bok i svenskan som vi ska läsa, älskar författaren han är så bra har läst "tusen strålande solar" och ja boken vi ska läsa är "flyga drake". Har hört så mycket om boken och ville verkligen läsa den så de var tur! Måste bara läsa klart "the foult in our stars" så jag kan fokusera på flyga drake. Körde på röda läppar!!  Nu ska jag skynda mig till bussen och åka till gymmet, helt ensam! brukar annars dra dit med systern men idag blir det att gymma ensam, de kommer gå bra!! Efter det ska jag väl plugga vidare så jag fattar någonting till provet som är imorgon på morgonen! Önska mig lycka till.. 
 
 
 



/breakfast/

 
God morgon! Vaknade med ett leende idag, har en glad känsla i kroppen! Jag börjar halv två så de är bara att slappa hela morgonen nästan.. Fixade frukost för en timme sen och ja nu ligger jag i min säng och försöker bestämma vad jag ska ha på mig, lika svårt som varje morgon.. har bara två lektioner vilket känns sköööööönt!!! Men nu ska jag återgå till att tänka på vad jag ska ha på mig! Vi hörs, Kram!! 



/altanen/

 
Tog dessa två bilder för någon timme sen, var rätt så uttråkad av all plugg och ville ha frisk luft, så istället för att gå ut ur huset gick jag till altanen. Jag har druckit en massa med té och sprungit till toan ett x antal gånger! Men men de blir så om man älskar té. Vad jag ska göra nu är att ta de lite lungt och läsa ur "the foult in our stars" och sen ta en dusch! :) 



/söndagsångest/plugg/prov/

 
Söndagar består av ångest för måndagen och plugg.. så är de ofta i mitt fall. Jag har ett inte så roligt prov på tisdag som jag verkligen måste plugga till!!! I ämnet samhälle, och de vi har prov på är statsskick. Jag gillar sam de är rätt så roligt men just statsskick ogillar jag så starkt! Fattar ingenting och de är så krångligt med alla uttryck och ord man måste kunna inom ämnet. Nej inget för mig direkt. Skulle hellre diskutera samhället än att diskutera vilka kan bilda parti och massa sånt.. men tyvärr kan jag inte göra något åt de får helt enkelt lära mig allt (kommer inte gå så bra) och göra mitt bästa på provet liksom! 
 



Dreams...?

Alla har sina drömmar, saker de vill uppnå i livet. Men, vad är min dröm? Vad vill jag uppnå i framtiden? Vad vill jag göra med mitt liv? 
Jag fick för mig att fundera på vad jag igentligen vill göra med mitt liv nu helt plötsligt.... Resulterade med ångest. Får alltid den här konstiga känslan när jag tänker på framtiden, för jag vet inte vad jag vill göra då, jag vet inte.
Visst är jag en tonåring med för många drömmar.. 
Jag vill tillexempel bosätta mig i England efter att ha bott lite överallt i världen och sitta i så många cafeer jag kan med massa koppar med té och en magisk bok att läsa på. Jag vill kunna berätta roliga spännande historier till mina barn/barnbarn någon gång i framtiden.
Jag vill jobba som en makeupartist men samtidigt vill jag jobba som en kurator i en skola och hjälpa  och ge massa råd till en massa barn/tonåringar med många bekymmer. Det är två helt olika saker.  
Och jag kan se mig själv någonstans i världen sminka en modell som ska ut på någon runway med en känd designers kläder på, eller sminka kändisar till deras photoshots eller till deras intervjuer eller till deras konserter. Samtidigt kan jag se mig själv sitta i någon skola i något främmande land som jag då kan kalla hemma och sitta mittemot en elev i mitt kontor och prata om allt med eleven, ge personen livsråd och bara lyssna på alla bekymmer hen har. 
Två helt olika saker men båda så otroligt spännande. 
Samtidigt vill jag säga till mig själv att jag är bara 16 år och har så många år framför mig, just nu borde jag bara tänka på att ha kul och inte tänka på framtiden och vad den har att erbjuda mig, men de funkar inte direkt så. Jag är 18 år snart och tiden går väldigt snabbt fram. 
 
 
 
 
 



13.02.03

måndagar..

Då allt går så segt, då allt tar sån lång, tid då man vill bara släppa taget och lägga sig i sin säng och somna. 
Känner mig riktigt seg idag faktiskt, dock så har min dag ändå gått snabbt. Jag slutade strax efter fyra och då känndes det som att klockan bara var två? vet inte varför de känndes så, kan de kanske bero på att de börjar bli mycket ljusare om dagarna? iallafall så gick dagen snabbt men ändå långsamt, lektionerna var rätt så sega speciellt första lektionen. Meeen, jag pratade med kuratorn idag och de gick bra hon ville bara prata om allt vilket kändes skönt, hon är faktiskt en härlig person (om jag säger att någon är härlig då är den verkligen det.). Annars så har jag skrivit klart mitt lilla engelska tal som jag har till imorgon. Är sjukt nervös, vet inte riktigt hur de kommer gå men hppas de går bra! gillar inte direkt att prata inför personer oavsätt om de är bara 5 st så är det lika jobbigt som att de är 20.. Jaja puuss.