10:31:13

det har nästan gått en vecka sen jag sist skrev hehehe... Mitt höstlov har varit ok, jag har spenderat en massa timmar framför datorn och kollat på gossip girl säsong ett och drogat te. fast jag borde spendera de timmarna på att plugga!!!! (PANIK ÖVER ALLT JAG MÅSTE GÖRA KLAR MEN HAR INTE BÖRJAT MED OMG) 
och så har jag varit med min storasyster :) var i stan igår med Elvira! 
på lördag blir det förlovning (min brors) de kommer väl bli roligt tror jag.. hah är inte till för fester och sånt. 
Det jag ska göra nu är att faktiskt plugga lite (måste verkligen) och frächa upp mig! kraaaam! 
 



"The story of my life I give her hope"

The story of my life I take her home
I drive all night to keep her warm and time
 Is frozen
The story of my life I give her hope 
I spend her love until she's broke inside 

One direction har kommit ut med en ny låt,en låt som är otroligt bra och lugn och får mig att gråta som om att jag var ett spädbarn. 
Dessa fem killar betyder så mycket, jag kan inte beskriva hur mycket dom verkligen betyder för mig, jag kan inte beskriva kärleken till dom. 
Dom ger mig hopp, dom får mig att klara av mina dagar.
Utan dom vore jag ingenting alls. 
Dom är mina superhjältar. 
Alla vänner jag fått genom dom, alla fina minnen..
jag är så stolt, för jag kan säga att dessa fem killar är mina idoler, dom är mina solstrålar, dom är mitt liv. 
  (nu gråter jag bara ännu mer...) 
 
lyssna vet jag ni kommer älska den :') 
 
 
 



Mot huvudstaden

Hej! Jag har föröskt att skriva ett inlägg jättelänge nu, men jag kommer inte på hur jag ska börja eller vad jag ska skriva. Jag har haft stressigaste veckan (kommer nog inte vara den sista).. prov varje dag. hade matteprov i två timmar!! tagga underkänt! Jag har i prencip bara kommit hem försökt plugga, men så klart så ska de liksom inte gå och jag kommer få ett F på allt. JAG KOMMER FÅ ETT F PÅ HELA FÖRSTA RING!!! nog om att min vecka var sämst!!! 
 
Idag efter att jag gjorde klart historieprovet åkte jag och min storasyster till Stockholm, vi åkte dit för att leta efter en klänning jag/hon ska ha på oss till min största storebrors förlovningsfest. Jag hittade en jättefin hon med (så klart så tyckte bara jag att jag såg FÖR bred ut i den men men) , bilder kommer den dagen jag tar på mig klänningen vilket är nästa helg. Tuuli min fina vän hängde på en liten stund, det var första gången vi träffades!!!! kändes som om att vi träffats och umgåtts förr flera gånger det kändes så rätt!! inte stelt eller något! Vi lärde känna varandra genom en facebook grupp för ja nästan tre år sen och nu är hon en av mina närmaste vänner! (de finns så många vänner jag vill träffa som inte bor nära mig :( ) men senare så åt jag och syrran och matkoma på hög nivå alltså! kan fortfarande inte tänka på mat annars tror jag att jag kommer spy upp allt hehe nice! 
men ja det var en mycket mycket rolig dag! en jättebra start på lovet ska jag säga er!!! 
Helgen ser ut att bli bra den med, ska på bio med min andra storebror och på söndag ska jag träffa en annan vän för första gången, vi ska på oskar zias gig som han har i uppsala :D roligt roligt!!  (har tänkt att ha en bild bomb med bilder jag inte orkat lägga upp.... hmm får tänka på det!! ) men här är en bild på mig och FINA Tuuli :D (jag ser helt sliten ut K A N B E R O P Å A T T S K O L A N G Ö R S Å A T T J A G I N T E O R K A T B R Y M I G O M M I T T U T T S E E N D E ? ! ? !
 
 



Helgen

Fredag: 
Efter skolan så åkte jag ner till stan och träffade Lua, min saknade boo! Vi köpte en ny laddare till min Iphone, sen så tog vi våra ben och gick till Wayne's coffee. Där satt vi och pratade om seriöst allt i nästan två timmar!! Så roligt. Efter att ha suttit rätt så länge och pratat så började vi röra oss mot den här amerikanska affären/kiosken och där köpte jag pop tarts. Sen så åkte vi hem. På kvällen runt åtta tiden gick jag till min syster. Hon bakade amerikanska pannkakor! Sov över där, åt en massa "onyttigt" och hade jättekul! 
 
Lördag: 
I lördags gjorde jag inte så mycket. Var mest hemma och myste i min säng med ett x antal koppar te och min dator. Kollade på serier och filmer hehe. 
 
Söndag: 
Vad gjorde jag igår? Ja.. den spenderades nästan som min lördag bara att jag gick ut en sväng med Elvira, hon skulle fota till någon skoluppgift. Sen så forstatte jag med att kolla på filmer! Kollade på X factor UK också!! 
(I've fallen in love with a new boyband ok? ok!! inte bra inte bra alltså!!!!) 
 

Just nu är det Måndag och här sitter jag i ett tråkigt klassrum, jag borde börja skriva på min sam-uppsatts men orkar inte :( Jaja jag får börja på den senare känner jag! Kram! 
 
 
 



snow

Hejsan! Sitter just nu på någon konstig stol med Emma och Ellen. Jag har naturkunskap snart vilket jag inte vill ha.. NO är inte min greeeeeej!! Jaja efter skolan ska jag åka till stan och träffa Lua! Vi vet inte rikigt vad vi ska göra men de bestämmer  vi väl på plats. Jag måste köpa en ny iphone laddare igen! Vet inte ens varför jag skriver nu men jag har så tråkigt.. Juste de snöade i morse!!
but bye!! 
 



Tårarna rann som ett vattenfall

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Den här veckan började dålig och kommer antagligen sluta dåligt. 
Jag har haft prov nästan varje dag den här veckan och jag har prov imorgon men har inte öppnat boken än! 
Kommer väl få mitt tredje F under gymnasietiden?. 
Jag änner mig så frustrerad över allt. Jag har sån otur som ingen annan person har. Jag är speciell jag (inte på ett bra sätt dock för vem vill ha all den här oturen jag har?!?! ) 
Har gjort ett antal x koppar te och gråtit så mycket. 
Jag har försökt hålla mig från att spricka från att gråta hela dagen men så kommer jag hem och stänger dörren till mitt rum och så spricker jag. Tårarna rann som ett vattefall. 
kan säga att jag behövde det. Jag behövde verkligen gråta ut, för ja den här veckan har verkligen varit så dålig. 
 
(Rättare sakt, mitt liv är så dåligt.) 
 


Det är blev ett klagoinlägg och tro mig de är inte de sista ni kommer få från mig hehe kram!! 



Killing you in my head

 
 
Så trött på mänskligheten, så trött på allihop. 
Ingen känner empati för någon. 
Dö. 



14.10.13

 Morning! 
 
 
Måndag då! Har fått i mig tre/4 timmars sömn, hoppas det räker för min långa dag! 
Jag ska gå mot bussen snart men tänkte att jag kunde slänga in ett litet snabbt inlägg. 
Lyssnar på musik som får mitt trötta humör lite bättre haha. 
tog några bilder på datakameran för så blir det när jag är rastlös. 
Meeeeen nu så hoppas ni har fått en bra morgon och ätit en bra frukost själv har jag bara ätit två rostade mackor och te och en energidricka inte bästa frukosten men bättre än inget! hah Jag är ju inte en frukostmänniska så två mackor med smör är bra :) 
 
 
 
 
 



NERDS

Hello! Hur mår ni? jag mår bra bortsätt från att jag fortfarande är förkyld :) 
Min lördag var bra den med, den spenderades med min storasyster! vi åkte till gränby centrum sen till stan och fikade! Vi gick in i en nyöppnad affär som säljer amerikansk/-a  godis/saker. Jag köpte nerds åh så goda dom är!!! jag kommer bli deras stamkund! haha 
 
jag har blider på fikat och så men så jobbigt att lägga upp de på bloggen för bilderna är i mobilen och på blogg.se appen kan man inte välja storlek då blir de för stort ju.. :( jag brukar mejla bilderna sen spara dom på datorn men nu så känns det jobbigt.
 
Men ja, jag kollade på x factor UK imorse och så åt jag frukost vid tre tiden, (de är min grej att äta frukost så sent när de är helg heheh ) och jag borde faktiskt plugga mattte. men jag orkar verkligen inte.. :) 
 



prov, förkylning, pluggmetoder

Hej! Jag har gått och blivit förkyld IGEN!! Blev ju frisk fär någon vecka sen.. och helt plötsligt vaknar jag söndagen den 6/10 helt död.. Så jag glider runt i skolan med massa papper och nässprej och glöm inte alvedon. Har inte ätit bra den här veckan tack vare förkylningen och min hals som gör så ont. 
Men idag så gav jag mig själv en klapp på axeln för jag var så duktig och jobbade alla mattetal vi skulle göra i klassrummet och sen när jag kom hem så gjorde jag klart matteläxan! Inget speciellt för er kanske men när jag har SJUKT svårt för matte och när jag har fattat någonting inom matten då liskom då är det mitt "hallelujah" moment!!
Jag har NO prov imorgon, hoppas det går bra.. Jag har inte tränat lika mycket som jag borde men jag hoppas värkligen det går bra de är ändå ett E nivå prov så jag borde klara det!! 
 

Nu när vi är inne med det här om at jag pluggat. Hur pluggar ni?! Vilken metod använder ni osv..? Jag har ingen metod alls. seriöst jag har aldrig haft en bra metod på hur jag ska lära in mig saker och det kanske är en anledning till att mina betyg såg/ser ut som dom gjort/-de. Jag måste komma på ett sett som värkligen funkar för mig, jo visst har jag provat en massa (ok nej har inte provat så mycket, vem gillar att prova på hur man pluggar bäst liksom?!) Blir lite smått irriterad på att jag inte vet hur jag ska plugga jag läser om och om sidorna lite fastnar lite gör inte det.. ugh ja de är en liten gåta för mig det.
 


 

Och nu ska jag forsätta läsa dessa tråkiga NO sidor.. Kram! 
 



china mat

Efter skolan åkte jag till min syster, vi åkte till stan och hon köpte två ringar till mig och bjöd på "china mat"! 
Så himla gott, har ont i magen nu haha! Jag kom hem vid åtta tiden. Jag har tänkt att plugga men de händer ju inte direkt. Istället hamnade jag i min goa säng. orkar inte gå upp och göra något ändå så.. haha 
 
är inte min systersson underbart söt?! älskar honooom!! 
 
 



min helg

hej! Min helg har bestått av att vi  fått gäster, jag känna mig värdelös, inskaffat mig nya skor, inte ätit mat men ätit massa onyttiga saker, somnat vid 3 på morgonen sen vakna runt 10. kollat på xfactor och orange is the new black (är på tredje avsnittet nu). haha ja så har väl min helg sett ut? 
 
Men men idag så är det måndag och den här måndagen så börjar jag 12.30!!! sjukt skönt ju. Har bara tre lektioner också. och varför jag börjar så sent? jo de är så att min samhällslärare är i spanien så ingen samhälle för mig den här veckan. ok har bara sam på måndagar och tisdagar. 
 
 
 
 
 
 
 
Och nu ska jag forsätta fixa lite grejer!! :D 
 
 



skrapandagen och fika

 
Idag hade min fina skola... vet inte rikitgt om jag ska kalla det frilufsdag för vi behövde inte vara med om vi inte ville haha men ja vi kör på frilufsdag! Det var mycket mycket roligt! Massa aktiviteter och på slutet var det sammarbetsövningar som var jätteroligt att kolla på!! Haha! 
Efter det så åkte jag med Dia till henne, hon duschade för hela hon var täckt med mjöl. Senare drog vi ner till stan och mötte Trine och Agnes (saknade vänner) för en fika! 
 
Jag som såg ut som att någon hade typ slagit på mitt anskite i flera dagar (det var morgon och jag var jättetrött!!!) med vår fina apa!! skrapanapan! :D 
mitt fika! chailatte med blåbärsgrejs.
 
 
(fattar inte varför jag lägger upp bilder på mig själv när jag är så ful och aldrig kan bli fin på bilder) 
men här är väl jag med en kopp! roligt... mm 
 
 
 
 
 



BEST FRIEND

Hej! skolan var faktiskt bra, bara att jag skippade lunchen.. började 10 och då var de NO. vi skulle gruggla saltvatten i en minut och sen hälla i en massa för att kunna se vårat DNA. Och så klart så blev de ju jag som fick göra det.. så äckligt!!! jag råka svälja lite också.. som att bada i havssalt? haha men de gick ju bra så! sen så hade jag språk Italienska. På tal om det, jag tror jag ska hoppa av italienskan och välja två saker istället för en i tvåan, då väljer jag säkert engelska 7 och något mer. Grejen är ju att jag inte får meritpoäng så de är onödigt när jag liksom inte har något intresse för det heller, alltså de är riktigt tråkigt! tyckte de var kul i början men som franskan tröttnade jag efter andra lektionen. får se hur jag gör.. sen så har jag haft matte och ugh vad jag hatar matte. 
efter skolan vid fyra tiden gick jag ut för att träffa min saknade bestie Elvira! Vi satt oss och pratade lite och sen gick vi hem till henne och var normalt (läs onormalt) flummiga som de gamla tiderna!! Vi gjorde en best friends tag som var så konstig.. alltså de blev lite stelt när kameran väl var på hahaha men roligt var de ju!! 
här kan ni se den, 
  
 
och här är en bild på oss vi/jag tog när vi var ute!! 
 



Jag har fastnat, jag sitter fast!!

Nu så närmar sig Tisdagen sitt slut! 3 händelser har gjort den här tisdagen till bra. 
  1. Den där killen som antingen går i tvåan eller trean.. Han och hans kompisar gick framför mig och Matilda (wiiii en ny vän!!!!) när vi var på väg till matsalen. Nu så skulle vi ut ur en dörr så hör jag honom säga "vänta vänta vänta jag har fastnat jag sitter fast!!" Jag som liksom inte kunde hålla mig för skratt dör av garv framför honom och hans kompisar (en av dom är min granne!!!! awkward för vi pratar aldrig. lol )!!! Så kollar en av dom på mig och sen på stackars killen som försöker få ut handtaget från backfickan!! då börjar jag garva ännu mer, då ja då kollar killen på mig och viftar med händerna och säger "men jag fastnade!!" Hahahaha oh my jag skrattar direkt när jag tänker på de! så sjukt!! hahah stackars honom alltså! 
  2. Andra händelsen är väl när Matilda halkade i en lerpöl och de ända jag ser är viftande händer som skricker "oj jävlar!!!!" gissa vem som dog av skratt?! Jo jag! de såg ju roligt ut!! 
  3. Tredje är när Dia berättar hur hon hade skrvit "musicmotherfuckingshit" till sin engelska essay.. Och där ståg jag mitt i korridoren lite sen till lektionen och garvar sönder mig!! 
 
Alltså nu när jag tänker på det här så märker jag hur dålig humor jag har.. så dååååålig!!! Men annars så var ju min tisdag bra bara att jag var så trött och trötthet i min kropp leder till flummighet.. jaaa nu ska jag väl dra till min lilla plugghög och plugga lite lite till sen blir det att sova för mig! 



Royals

Börjar min morgon med en kopp te och två rostade mackor med smör på och bra musik. 
Hoppas den här dagen går snabbt med tanke på att jag slutar halv fem. 
men hoppas ni får en god morgon!! 
 Älskar Lordes nya EP/album!!! GRYM TJEJ!!