my new obsession

Jag tror alla vet att jag älskar musik, liksom vem gör det inte? 
Iallafall så för några dagar sedan snubblade jag på ett band, ett band med låtar som får mig att bli glad och ja det är svårt att beskriva..
Sjukt grymma är dom och jag kan inte sluta lyssna på dom! 
Foster The People 
FRÅGAR MIG SJÄLV VARFÖR JAG INTE LYSSNAT PÅ DOM INNAN?!?! 
sök up dom på youtube, spotify osv osv osv 
won't be dissapointed om du gillar sån musik såklart. 
 
mina favorit låtar hitills: 
 Den har man hört på radion 



"I need to stop"

sjuk förkyld pollen jag vet seriöst inte längre vad det är men någonting av dessa är det iallafall.. hah orkar knappt prata så ont i halsen. 
Men Ja onsdag och ingen skola! Skönt, inget ska hittas på bara kolla på serier vilket jag faktiskt har gjort sen jag vaknade.  Vaknade runt 10 duschade, fixade frukost och kollade klart säsong 1 av suits, börjat kolla på säsong 2 nu! (jag kollar på 3 serier samtidigt no idea hur jag klarar av det här faktiskt) 
Men min nephew ska sova här idag vilket förhoppningsvis kommer bli kul, vi kommer bara ta de lungt han får leka med lillasyster medas jag gör annat, är helt trött :( Hittade bilden på tumblr och dog av garv, för det är seriöst de jag säger till mig själv hela tiden efter att kollat klart på ett avsnitt.. behöver hjälp..? 
 



SUITS

Hej! Har haft engelska nationella imorse och hoppas att de går bra. Ämnet var Role models och tror att de gick bra idk hoppas det haha! 
Sen så var de lunch och ja nu är jag i skolan och kollar på Suits ännu en ny serie jag kollar på, den är sjukt bra! 
Har tre lektioner sen så slutar jag.. jobbig tisdag. 
 



☾ Inspo ☽

 
källa: Tumblr 

 Har haft en lugnt morgon med massa snysningar bc pollen/förkyld.. Och nu har jag samhälle! Ha en bra dag! 
 
 
 



so we can be alone

Hej! Här sitter jag ännu en söndag och drömmer mig bort.. Jag vill så gärna packa ihop böcker, solglasögon, några härliga personer osv och spendera tid i en båt ute i havet någonstans. 
Det skulle vara så skönt, tänk dig att spendera sommaren med härliga personer i en båt ut på äventyr med massa böcker.. Måste sluta drömma mig bort hahah 
Jag har inte gjort mycket den här söndagen kan jag säga, segade mig hela morgonen och gick upp vid ett. Städade rummet och kollade på serier. Har känt mig så förkylld pågrund av all dess pollen de finns nu! Kan knappt andas och hostar o nyser hela tiden, älskar det här... noooot. 
Meeeen jag ska fortsätta kolla på massa serier om inte jag hittar på någonting sista minuten liksom. 
 
 



all by myself

Hello there! min morgon var stressig eftersom att jag vaknade sent igen men den här gången hann jag i tid iallafall!! Meeeen sen efter första lektionen hade jag tre och en halv timmes håll.... så jag och Saga bestämmde oss för att åka till stan och äta lunch där, vi satte oss vid ån och njöt av solen! Sen så hade jag matte och nu är jag hemma och sitter ute på altanen ensam och kollar på Arrow! Bra Torsdag kan man säga! :) 
 
 



she looks so perfect

Hej! Första skoldagen efter lovet och jag försover mig och missar första lektionen... Vart en stressig morgon, som gjorde humöret bajs... meeen sen så gick jag till skåpet och möttes av detta : 
 
(ja tyvärr har jag undersåp... Iallafall så hade Annelinn och Josse hängt upp detta på mitt skåp!! så gulligt av dom!! gjorde mig faktiskt mycket gladare sen så gick dagen så segt.... och så kom Em och Dia med en present till mig (MINA VÄNNER ALLTSÅ) OCH DOM GAV MIG 5 SECONDS OF SUMMER'S EP!!! jag hade tänkt att köpa den så hade dom gjort det!!! det gjorde min dag verkligen!!! sjukt glad och åh dom är bäst!! (JAAAA iallafall så sitter jag här sjukt trött och stressad över nationella muntliga jag har imorgon, ... är klar med allt men vet inte hur de kommer gå att stå inför halva klassen och prata kommer bli så darrig och nervööööös... önska mig lycka till... jag kommer hålla talet vid 11.45 meen måste vara där 8.30 och lyssna på alla andra hoppas jag vaknar i tid... )
 
 
 



söndag/plugg

Sista dagen på detta korta lov spenderas med att skriva klart sitt svenska nationella tal.. tog en liten paus nu för att skriva ett inlägg och för att jag orkade inte skriva mer..
 
Igår Söndag, åkte jag och vännerna och grillade, vi cyklade dit och hade roligt i några timmar. Det var ju så fint väder och de var typ perfekt grillväder bara att vi int fick igång grillen och behövde fråga om hjälp piiin men de funkade iallafall till slut! Senare cyklade jag vidare till syster och vi tog en liten kvällspormenad mys! 
 
ooooch nu ska jag fortsätta att plugga!!! 
 
 
 



// 17 år i staden //

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredagen 18 April 1997. För 17 år sedan föddes lilla jag (jag var liten då ok mullig men ändå), för 17 år kom jag till denna värld! 
Ja, min födelsedag idag alltså!!! Känns inte direkt som en stor skillnad men jag är iallafall 17 år nu och jag vet inte varför men sen jag var liten har jag alltid velat vara 17, haha konstigt men ja nu är jag 17 år iallafall.. Inget märkvärdigt tycker jag ;) 
Hade en mycket trevlig dag med familjen, vi grillade åt tårta och jag fick fina presenter! tänker inte direkt rabbla upp vad jag fick men är supernöjd och glad :D 
Har fått massa sms m.m som inehöll så fina ord från vänner och familj, blev lite tårögd under dagen. Sjukt tacksam är jag! 
Tog inte så många bilder, kände att jag skulle njuta istället för att ta bilder (blir lite så att jag måste ta kort på allt när jag bloggar) men ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva är så glad över hur fina vänner och familj jag har. åh är så glad över att ha så fina människor runt om kring mig!  Mycket fin och lugn födelsedag vad mer kan jag begära? Ingenting, Nästan så att jag kan säga att de var perfekt, men en person saknades idag, fina farmor önskar hon kunde vara här med mig och fira min födelsedag. (ska inte bli deppig nuuu hahah) Iallafall så har jag haft det grymt och hoppas ni fick en fin dag!!!!   Kram!!! 



🍉 today 🍉

 
 
 
Idag träffades jag, Lua, Dia och Zilan ute och babblade om allt möjligt och hade det mysigt med massa té och nötter! Trevligt!!
Cyklade för första gången 2014 (tror de är första gången under det här året) vilket kändes bra, älskar att cykla om ni inte visste det haha! Ja iallafall så var det roligt, sen åkte jag hem och skrev klart psykologiläxan och kollade klart säsong 1 av ORPHAN BLACK säsong 2 kommer ut snart!!! längtar sjukt bra serie alla borde kolla upp plus så är de bara 10 avsnitt så de var liksom perfekt! 
Jag vet inte vad jag ska göra nu, kanske läsa ur någon bok eller kolla på Orange is the new black , kollar om den nu för hade tråkigt och glömt så mycket från den, säsong 2 på den serien kommer ut under sommaren.. (gosh så mycket jag pratar om serier, har inget liv känns det som) MEEEN gissa vad som händer om lite mer än en timme?? :))) 
 
 



//

Hej! Igår Tisdag, mötte jag Annelinn runt 13 och tränade, vi  träna i ca två timmar, eller ja andra timmen gjorde vi inte så mycket men det var roligt! Efter det så åkte jag hem och mötte upp syster. Vi åkte och hämtade ut hennes mobil och ba hade de roligt. 

Snart om en halvtimme ska jag möta upp några vänner, vi tänkte ta det lungt och bara sitta i biblioteket och nu måste jag fixa mig snabbt för har bara en halvtimme på mig!!! BYE!! 



❤ wedding ❤

Jag hade det jättetrevligt i lördags och är så glad över att min bror har hittat en så fin och underbar brud! 
(har inte fått alla bilder men här är några som togs med mobilerna) 
1&2: fina brudparet
3: Jag, pappa och storasyster
4: Tårtan 
 
 
 



11:05

Måndag, första dagen av påsklovet. Jag tänkte faktiskt gå och träna men orkade inte jag kanske kanskeeee gör det senare! Kollar iallafall på Glee nu och vad jag tänkt göra är att plugga lite och städa i mitt rum! 
Jag ska göra ett inlägg om bröllopet i lördags snart med massa bilder! :) 



nails n' stuff

Rätt så sressig vecka, jag måste hinna med skolan och fixa saker till på lördag (imorgon), då det är storebrors bröllop! Fixade naglarna igår hos syster och supernöjd!! meeeen har ett litet problem, har ingen sjal som passar helt till klänningen och har inte all tid till att åka runt och leta. Får fixa någonting ikväll typ. 
Annars ska jag åka till skolan snart, idag åker jag bil dit pappa är hemma så :D de är skönt sen så har jag prov i naturkunskapen, som ska gå bra de är ändå saker jag kunde sen nian! vid fyra ska jag "fixa" till mina ögonbryn hos frisören! Men ha en bra Fredag! ( sista skoldagen, sen påsklooooov) Kram!! 
 
 



SING

Ed Sheeran; det går inte att förklara hur mycket han betyder för mig, det går inte att förklara hur stor betydelse hans låtar har haft i mitt liv. Han är bara bäst och kommit ut med en ny singel som kommer vara på REPEAT i flera dagar/timmar/minuter/sekunder. 
 
(förövrigt så skulle ju jag plugga men jag råkade somna och vaknade för en liten stund sen.. åh provet kommer gå så dåligt men de är lungt för Ed Sheeran kommer sjunga i mina öron hela dagen imorgon så it's fine) 
 



18:02

Hej! Helgen är över och en ny vecka har börjat. (Sista veckan tills påsklov!!!!!!)
Kan berätta lite kort om min helg, tog ledigt i fredags anledningen var väl att jag bara inte orkade gå till skolan, ibland behöver man ta ledigt från allt. Men ja sen så i lördags grillade vi och hade trevligt med familjen, och min söndag bestod av att plugga lite och bara ta de lungt. Kämpade igenom min mensvärk också, de får man inte glömma!! Tack för medicin säger jag.. 
 
Ja iallafall så har Måndagen varit okay, lyssnat på Bastille hela dagen (lyssnar nu). Ett av mina favoritband, men nu ska jag återgå till mitt plugg har nämligen prov imorgon sam: EU. Önska mig lycka till!! Bye 



Torsdag

Torsdag, Jag har bara en lektion idag och den börjar halv två.. Så gör inte så mycket den här morgonen tänkte faktiskt gå och träna men vaknade för en stund sen och orkar verkligen inte hahah, kanske tränar på kvällen eller så skippar jag det idag bara. 
Jag ska in till stan efter skolan och köpa en grej snabbt får se om jag får med mig Dia, då får jag lite sällskap vilket är ju kul! 
Nu ska jag fortsätta inte göra någonting eller kolla på någon serie bye! 



12:50 14:04:02

Hej, Är just nu i skolan och har en timmes rast alla andra har språk! 
Lyssnar på musik och har tråkigt hahah.. 
Men dagen är rätt så kort så de är skönt har bara en lektion kvar sen så kan jag åka heeeeem (!!!!!!!!) 
 
 



/Hello April/

 
Please be good.