Helgen

I fredags efter skolan åkte jag till min syster och sov där, sen i lördags åkte halva familjen till stockholm för att jag och syster skulle köpa klänningar till brors bröllop, Ja så då gjorde vi de, jag köpte en mintblå som ni kommer att se i april :) (orkar inte ta kort nu ok) sen så gick vi runt lite under kvällen åkte jag med syster till hennes kompis bröllop som var i stockholm. Efter bröllopet åkte vi till Donken och köpte våran vanliga craving; äppelpaj!! Sjukt gott!! Ja nu söndag, vad har jag gjort? kom hem runt ett duschade och fixade lite med rummet som nu är stökigt igen, heh men pappa grillade och syskonen minus storebror kom hit, trevligt var de! Jag hann skriva klart mitt engelska brev som är till imorgon på en halvtimme *YAY FÖR SISTA MINUTEN PLUGG!!!!!!* -.- 
Jag måste börja med min insändare men de orkar jag verkligen inte.. Ja nu ska jag tjocka mig med choklad och massa annat gott. xx 



Shawn Mendes

Shawn Mendes 15 år med en fantastisk sångröst. Jag hittade honom runt 2012 men sen vid 2013 så slutade jag kolla om han lagt upp nya covers och ångrar jag de? ja de gör jag. Hittade honom "igen" i slutet av 2013 och är beroende av hans fina röst. Är förälskad. Lyssna själva och bli förälskade. (två av mina favoriter av hans covers) fjkgjkdlgjdfklgjfkd jklfd
 
 



Disney love

Hej!  
Jag har haft engelska nationella muntilga i dag och jag tror att det gick bra hoppas det iallafall. Gillade gruppen jag hamnade med och kände att de flöt på bra men får se hur de gick. 
Jag har väldigt mycket att plugga och få klart, ska snart börja med mitt engelska brev! 
Jag har känt mig så trött den här veckan, jag börjar 8.30 alla dagar förutom på fredag och som i dag så var jag hemma halv sex. Tröttsamt? Jo ja de är de faktiskt. 
Nu när jag pratar om skolan måste jag komma på en tes att skriva om till svenskan, vi ska skriva insändare och hittar inget jättebra ämne att skriva om... förslag?! 
Vad jag igentilgen vill göra istället för att plugga är kolla på gamla/nya disney filmer med en stor kopp varm choklad. 
 
Disney Gif Collage
Gif: we<3it



fly away

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder och gif's från tumblr. Behöver insporation samtidigt som jag vill bara åka till någon ö med ett fint "sommarhus" vid stranden och spendera mina morgonar och nätter till att kolla på soluppgången/solnedgången. Jag vill promenera vid stranden och känna vågorna. Jag vill bort från Sverige.



.

Min "långa" helg är nu slut, var ledig igår Måndag för vi hade studiedag eller som man nummera kallar de resursdag. Väldigt skönt faktiskt, tränade på morgonen och efter de åkte jag och syster till ikea. Jag köpte färgglada sugrör bara för att dom var fina och för att färgen påminde om barndomen. fina var dom iallafall. Men Ja de här blev ett kort och tråkigt inlägg, för nu måste jag jobba med samhälle bye! 



14:03:21

Hej, de har gått nästan en hel vecka sen sist jag skrev. Ärligt har jag inte haft någon lust, och de enda jag gjort den här veckan var att plugga till psykologiprovet och matteprovet. Matteprovet var igår och vet inte riktigt hur de gick vågar liksom inte säga att de gick bra eller att de gick dåligt men något mellan det tror jag! Hoppas på ett E iallafall. 
Ja kan säga att vi fick en liten snöstorm som nu är borta.. vädret är så konstigt under mars!! 
Måste säga att min skola är bäst på att inställa lektioner, igår hade jag bara mattelektionen som började 13.30 (!!!) längsta sovmorgonen ju fast jag gick till tandläkaren på morgonen och tänderna mår bra utan några hål vilket är ju bra men ja och idag har jag bara två lektioner och börjar 12.05!! Visst är de skönt att slippa lektioner då och då men känns som att klassen missar så mycket och vi nästan ligger efter i kursen vilket leder till mer plugg och stress för oss.. men säger aldrig nej till sovmorgon :) 
Jag har börjat kolla på ARROW och undrar varför jag inte kollade på den innan?! har bara hunnit kolla på 5 avsnitt dock. Så himla bra serie! Kolla upp den om ni inte redan kollar på den haha.
Och en annan sak som hände mig igår var väl att min tweet fick 300+ RT:s! Gjorde mig lite glad haha :) 



fint

 
 
 
 
För någon vecka eller två åkte klassen till upplandsmuseeum och jag fick till dessa bilder som jag tyckte var jättefina. Älskar ta kort på natur och sånt, stort intresse!! 
Fotograf: Jag Kamera: Min älskade mobil kamera haha! 
 



Supersuperstressadtjej.com

 
Ja, jag är sjukt stressad och jag tror bara tror jag valt rätt individuella val. Jag gillar inte att alla intressanta man får välja från ligger i samma block.. Jag som måste välja 200 p får välja två val och de två jag så mycket vill ha är i samma block så de kommer ju inte funka!! Så frustrerad. Jag har psykologi prov nu på måndag så helgen kommer bara bestå av att plugga psykologi! Tagga -.-!!! 
 
 
 



vårkänslor

vårkänslorna är här 
sen så kommer man på att de ska snöa på lördag.. 
btw jag är ju loka beroende och åhhh dessa nya "old school" smakerna är bara bäst. 
 
 



//sooool//

Hej! Vädret är på topp samt denna dag! Känner att jag är på bra humör idag vilket är ju bra. Men är ändå stressad. jättemycket på gång nu; massa prov har tre prov nästa vecka som jag verkligen måste klara annars vet jag inte vad jag tar mig till,  ett av dessa prov är matteprov och jag tror alla vet att jag vill och måste klara det!!
Pratade med syven idag och tbh är jag fortfarande förvirrad ang. individuella valen känner mig mer förvirrad än innan faktiskt! Ja.. jag har till fredag på mig så de är ändå bra men åh bajs vet inte vad jag vill välja!! 
 
 



20:17

 
Inget bloggande, ni kanske undrar varför? 
Jo när man var så sjuk som mig och de ända man kunde tänka på var skolan fick bloggandet bara inte bli av. 
Är fortfarande förkyld, hostar och snuvar och har svårt att sova tack vare hostan, massa huvudvärksattacker aka migränattacker men vill inte kalla dem migrän för jag har inte de så ;) 
Jag har jättemånga inlämningsuppgifter och fullt med prov som måste pluggas till. Har matte och psykologi prov till nästa vecka och behöver verkligen klara av dessa prov!! Bara dags att börja plugga... 
Nog om skolan, om ni vill veta så är jag på säsong 6 av Keeping it up with the K. Man har för mycket tid som sjukling alltså! Kram! 
 



10.27

God morgon, min första lektionhar börjat jag har historia inte direkt något ämne jag gillar.. men men. de är iallafall en kort dag vilket jag är glad över! När jag väl tror att jag är på förbättrningsvägen så svänger allt och jag mår bara dåligare, är tillbaka till att vara sjuk och de är verkligen utmattande. 
Vill tpy bara sova hela tiden. haha 



I don't think I can make it without you

Hej! Efter skolan åkte jag ner till stan och tog en fika med Elvira och Dia. Fick med mig en foundation och lucky charms. Har haft humörsvägningar idag, ena sekunden super glad och pratar på och andra sekunden blir jag helt tyst och hatar på allt. Perks of being me liksom.. 
Vi fick massa information om individuella val idag och jag har sån panik över att välja fel.. hmm jag har inte språk då måste jag välja två stycken för att få ihop de 200 poäng... och jag vet inte riktigt vad jag vill välja, men tänkte ta och prata med syven och typ låta honom ge mig förslag och sånt, aaahhh hatar att välja saker..!! Är fortfarande förkyld och jättesnuvig. Blir väl att plugga lite och dricka massa té med grym musik! Kram! 



taking picuters of myself

 
 
 
 I strike a pose and tilt my chin and hold the light to suit my skin
 
 
 
 



Ugh. People.

Hej! Vad har jag gjort sen fredags? Jo, legat i sängen och inte orkat äta någonting och haft ont i hela kroppen.. som jag förspådde så blev jag förkyld eller ja jag är förkyld nu! Känner mig iallafall lite lite bättre än igår, vet inte om jag borde stanna hemma imorgon men samtidigt så måste jag in till stan då kan jag lika gärna åka till skolan då jag ändå har bara en lektion. 
Måste bara säga att ha Mens och Förkylning samtidigt är nog något ingen kvinna borde få uppleva.
Väldigt jobbigt. 
 
(känner mest såhär rn)
(gif: tumblr.)