ny mobil, plugg, klar med epokerna!!!

Hej, sitter i mitt tråkiga klassrum och har rast, börjar om några minuter. Gissa vem som köpte en ny mobil i lördags?!??! JA JAG! :D köpte en samsung S4 vit! mitt abonomang börjar på torsdag dock.. men de är snart bara tre dagar kvar ju. haha 
Men jag skickade in mitt epokearbete precis och är nervös.. jag skrev 11 sidor. hoppas han blir nöjd annars blir jag arg. var vaken ända till 5 på morgonen för att skriva klart allt. skänns ändå skönt. :) jaja nu börjar psykologin! sista lektionen! :) 



Samsung?

hejsan, är vaken fast jag inte borde vara det. borde sova för jag ska vakna runt 6 på morgonen. Ska ta blodprov och sedan dra vidare till skolan. 
Grummlar fortfarande över att jag inte har någon mobil. Tråkigt. Men jag ska skaffa en ny så snabbt som möjligt typ i helgen? jag måste det. Kan inte stå ut utan någon mobil mer än såhär. Jag har ju tänkt mig en iphone 5s men idag (eller aa igår för klockan är över 00 nu men w/e) så ändrade jag mig och nu vill jag ha en samsung galazy S4, är 100% säker på att jag vill ha en vit sån. Alltså seriöst har fallit för den mobilen! Min systers man har en S4 och jag har hållt på med den sen dag ett och fått en liten crush på den (kan man ens få en crush på mobiler? tydligen.) och ja nu är jag helt kär. haha jag bara bablar på om en mobil. Man märker hur beroende jag är när de kommer till mobiler.! men jag ska faktiskt försöka att sova snart, tror jag ska kolla på någon serie är inte trött. men KRAM! 



allt dåligt ska hända mig

Har de senaste dagarna gått runt och grumlat över hur jag ska klara min historieuppsats om 8 olika epoker ska bli klar till på måndag när jag inte ens har börjat, har tränat varje dag hitills, igår var det min otursdag. 
Jag duschade och efter det så tog jag upp mobilen men den typ slank ner och fick ännu mer sprickor och skärmen slutade att fungera. alltså den funkar men de går inte att trycka på någonting. touchen på mobilen har slutat att funka så kan inte heller stänga av den. Jag måste alltså gå runt utan mobil idag, vet inte om jag kommer klara det. kommer liksom inte kunna nå någon idag! Jag kanske ska fixa en ny mobil idag eller så blir de i helgen. men jag måste verkligen ha en mobil nu. Jag fick låna en gamal mobil från Elvira men när någon skickar sms går de till min iphone, även om jag inte ens har simkortet i?! sjukt. 
Ska till skolan snart, bussen åker kvart i. Jag är jätteirriterad och sur på mig själv framförallt. Allt dåligt ska hända mig. 



lägg aldrig av.

.Idag åkte jag med min syster och fixade ett gymkort. Ja jag Mariam som brukade säga att träning var bara onödigt har fixat ett gymkort och tränade i 1h och 30 min. känner redan träningsvärk. Kommer inte kunna gå imorgon haha. Men tbh så kändes det skönt efter träningen. Jag har inte börjat träna bara för att jag vill bli smal. Nej nej, jag har börjat för att jag vill att min kropp ska må bra. Jag vill vakna pigg och inte trött. Haha ja, jag har lite vårt att tro att de är verkligen jag som säger detta. men men nya tag nu typ! 
Ska kolla på en massa friends avsnitt innan jag ska sova, bra avslut på denna dag! 



f.r.i.e.n.d.s

HEJ, sitter i skolans tråkiga bibliotek och har ont i knäet. haha vad är de här ena dagen armen andra dagen foten, men just nu så är det knäet och ryggen. Hade idrott igår och vetefan hur jag sprang. de gör jätteont när jag går och de liksom strålar uppåt till låret. bajs. 
Ja, har haft naturkunskap och blev stuken tre gånger för vi har en uppgift "leka doktor" och jag fick vara den som blev stuken tre gånger på tre olika fingar. för att kolla blodsockret. bra bra.. 
Jag har matte om en halvtimme. 
 
Efter skolan ska jag hem en snabbis fixa lite saker och sen åka vidare till min syster. då jag ska hjälpa till att fixa lite till ikväll. vi ska fira lillasyster. :) fem år idag!! :D 
 
Kollade på friends hela kvällen efter skolan igår. Dom gör mig så glad. 
 



trött kropp

jag har precis tagit en dusch och är helt trött i kroppen, känner mig så svag idag. Darrar om hela kroppen och min rygg värker och jag orkar knappast stå upp i en minut innan jag måste sätta mig helst ligga ner. så ont! jag vet inte heller varför. och såklart ska jag få ont i magen med.. kändes sjukt skönt att gå runt med magont och ryggvärk. känner mig gammal som får ont i ryggen som jag i den här åldern..
 
Jag gick runt i Gränby Centrum med min syster och systerson, fixade ögonsynen och hon köpte massa saker till tårtan hon ska göra till lillasyrran som blir hela 5 år! Små ungarna växer så fort. de har redan gått 5 år sen hon var en liten bebis! Ja 5 år på torsdag! 
 
Jag ska faktiskt försöka sova nu eftersom jag ska vakna halv sju.. jag har idrott imorgon! :D ska inte vara med om min rygg och mage bestämmer sig att bete sig som de gör nu!! KRAM! 
 
 
 



#selfies4life

Min måndag var sjukt jobbig på morgonen iallafall. Inga lektioner men de fick jag reda på när jag väl var i skolan, men åkte hem till min syster och var med henne istället. Roligare!! Ja spenderade min dag med henne.
Idag efter skolan (jag slutar halv fem......) ska jag vara med min syster igen, jag ska göra ett syntest. Yah.
 
 



Can you fill the silence?

hej! Lördagskväll och jag känner mig riktigt uttråkad och rastlös. Känner för att sova haha vilket jag kanske ska göra.. 
Idag då, jag och systern min åkte till körskolan för att gå introduktionsutbildningen, vilket gick bra. De ända jag måste göra nu är att fixa syntestet, hälsokollen gjorde vi på datorn. Så snaaaart kan jag få intyget att jag får övningsköra. spännande. Har aldrig kört en bil och snart så.. är skit nervös ok. 
Ja, som sagt har jag tråkigt och vet inte riktigt vad jag ska göra.. har kollat på massa serier och lyssnat på musik. as usual. men men får hitta på något annars går jag och sover istället.! 
 
 
 



riskettan

Ska göra risk ettan idag!! woop woop!! är nervös.. känns som om att jag kommer shit myself. Och så är jag nervös över att jag inte kommer hitta dit. första gången och ensam liksom. Men får hoppas på att de går bra. ska vara där fyra. så jaaa... är rätt så nervös över att jag inte ska kunna någonting, har aldrig suttit mig och kört en bil, måste göra ögontestet sen så kommer jag få ett "körtillstånd" vet inte ens om de heter så men något sånt iallafall. 
 
är inte i skolan idag, vi skulle ha föreläsningar om psykologi som var från 13-17, och jag bara orkade inte gå plus så har jag ju riskettan fyra så pappa sa att de var lungt om jag var hemma. vilket jag sa okay till direkt!! Vaknade faktiskt för typ två timmar sen, skönt. Har mest lyssnat på musik och ätit frukost och grummlat över hur jag ska ta mig dit. 
Ska väl gå upp och fixa mig snart. Skön fredag tbh. tog den här bilden snabbt och la ett filter på densums up min morgon. Bastille på högsta. <3 
 
 



onödig dag

Hej, är i skolan just nu och ska åka hem snart, vi har ingen matte så jag slutade tio men stannade kvar och åt lunch. så himla onödig dag för mig alltså. hela veckan är rätt så onödig tbh! men men roligt att vara tillbaka :D (ironi). 
 
igår kom jag hem från skolan sjukt trött. orkade inte göra någonting så vid sju somnade jag och vaknade 6 på morgonen idag av mig själv, känner mig rätt så utvilad men ändå trött, haha. jaja ska åka hem nu ;) ha de gött. 
fattar inte varför bliden blev så liten fast jag förstora den aja.... 
 
 
 



coffee

God morgon! första skoldagen idag.. känns jobbigt, jättejobbigt. Jag som inte gillar människor måste se massa nu i fleeeeera dagar...... why me?! så känner jag haha. Men men, med 2 timmars sömn så tror jag att jag klarar mig, eller gör jag det? har ändå bara en lektion eftersom idrotten  och extramatten är inställda, så istället för att börja 8.20 börjar jag 13.25!!!! så får plåga mig igenom en engelska lektion innan jag får åka hem och kolla på mina serier och sova. 
 
åt precis en banan och nu så dricker jag på mitt kaffe. behöver verkligen kaffe just nu, måste vakna upp! 
såg ut såhär imorse... seriöst kaffe och te är bäst <3 
jaja hoppas ni får en bra dag! kram!! 
 
bild: we<3it! 
 
 



14:01:05

Hej, jag har inte gjort ett "riktigt" inlägg den här månaden haha. Men de är sista dagarna av lovet och jag vill njuta av att kunna sova så länge jag vill och kunna gå runt i pyjamas. 
Och ja de är det jag har gjort och så har jag varit med min familj. 
Jag längtar verkligen inte till skolan... De är så snart och jag har inte börjar plugga som jag borde ha gjort :/ 
Jaja.. 






Årsresumé

 

 

 

 

  • Vart reste du under 2013?
    Hmm, rolig historia: JAG RESTE INGENSTANS. Hahah var bara hemma i tråkiga sverige. Fast om detta räknas som resa så har jag varit i olika städer runt i sverige! 

 

  • Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
    Åh, ett datum är ju 1d konserten. Känslan att stå där uppe och sjunga till alla låtar och låta tårarna rinna.. otorligt. (synd att jag inte har några biljetter till detta år tho) sen så är de små bra saker jag aldrig kommer glömma men själva datumen är nästan helt borta i nuläget. 

 

  • Bästa köpet år 2013?
    Ja, det här var svårt.. Jag är otroligt glad över min laptop, men de var dock inte jag som köpte den utan min pappa och bror... sen är de också biljetten till konserten men där är de samma sak, de var inte direkt jag som betalade med mina egna pengar. Den betalade pappa till mig. Fast jag sommarjobbade och tjänade till pengar och dom slösade jag genom att köpa kläder. 

 

  • Din största framgång 2013?
    De är väl att jag verkligen klarade av matten i nian. Ni som känner mig vet att jag har sjukt svårt för matte. matte och jag funkar inte ihop vi liksom går inte. Matte i min hjärna går inte. De blir bara svart när jag tänker på matte och ja vissa som jag har det så. Och att jag fick ett E gjorde mig så glad.så ja det var en framgång för mig iallafall.  (hoppas jag klarar av gymansiets matte nu..... :( ) 

 

  • Höll du några av dina nyårslöften? 
    Jag hade inga nyårslöften. 

 

  • Var du kär i år?
    Inte direkt käääär som åh jag kommer dö om jag inte blir ihop med dig jag kan inte sluta tänka på dig..(inte för att de är så när man är kär men ni förstår mig) men visst har jag blivit lite småkär sådär. 

 

  • Gjorde någonting dig riktigt glad?
    Min familj, vänner!! Mina fina vänner gör mig alltid glad samma sak med min familj. Men en person har gjort mig extra glad och de är min storasyster. Har så fina minnen med henne under 2013! <3 

 

  • Vad har du lärt dig av 2013?  Jag har lärt mig att jag ska lägga mer energi på mig själv och inte låta andra hindra mig från att vara glad. Jag har lärt mig att jag kommer mycket långt med att verkligen säga vad jag tycker och känner än att hålla det innom mig istället. (så har man väl lärt sig massa annat onödigt samt viktigt).